Fruitspiesjes

Eindeloos variëren met het fruit van het seizoen. Een heerlijk dessert met Dickninghe Vanille Roomijs om een heerlijke barbecue mee af te sluiten.

BENODIGDHEDEN (4 PERS.)

  • Dickninghe Vanille Roomijs
  • 32 blokjes meloen (bijvoorbeeld Galia- en Cantaloupe-meloen)
  • 16 poffertjes volgens een basisrecept (of kant-en-klaar)
  • 8 grote frambozen
  • extra nodig: 8 satéstokjes

Bereiding

  • Steek de meloenstukjes om en om met de poffertjes aan de satéstokjes en sluit af met een framboos
  • Leg telkens 2 fruitspiesjes op een bord
  • Leg er twee bollen ijs bij
Probeer ook eens..
Bekijk recept

Minipannenkoekjes

Vanille

Bekijk recept

Krokante filobakjes

Aardbeien

Bekijk recept

Ijscapuccino

Cappuccino

Bekijk recept

Peren met kersenijs

Kersen

Bekijk recept

Luikse wafels met ijs

Advocaat

Bekijk recept

Appeltaartjes met ijs

Rum - Rozijnen

Bekijk recept

Roergebakken ananas

Chocolade

Bekijk recept

fruitspiesjes

Vanille

Bekijk recept

Chocoladetaartjes

Chocolade

Bekijk recept

Kruidige karamel

Karamel

Bekijk recept

Aardbeientorentje

Aardbeien

Bekijk recept

Cake-advocaat ijstaartjes

Advocaat

Bekijk recept

Rood fruitdessert

Naturel

Bekijk recept

Kersendessert

Kersen

Ontdek onze smaken

Laat je verwennen door ons ambachtelijke roomijs in negen heerlijke smaken.

Bekijk smaken

Kom Dickninghe proeven

Wil jij ook proeven wat Dickninghe ijs zo speciaal maakt? Kom dan langs bij een van onze proeverijen.

Bekijk agenda

Vind een verkooppunt

Benieuwd waar je Dickninghe ijs kan kopen? Kijk dan hier voor de verkooppunten.

ZOEK WINKEL