Ijscappuccino

Warm en koud een ware koffiesensatie. Probeer eens een ander dessert op tafel te zetten en verras jouw gasten met Dickninghe Cappuccino Roomijs in deze unieke combi.

BENODIGDHEDEN (4 PERS.)

  • Dickninghe Cappuccino Roomijs
  • 4 theelepels oploskoffie
  • 2 dl koude halfvolle melk
  • mespunt cacao
  • mini amaretto-koekjes

Bereiding

  • Doe de oploskoffie met 4 eetlepels water en de melk in een hoge mengkom
  • Klop het mengsel met een staafmixer schuimig
  • Doe in elk glas 1 grote bol ijs
  • Schenk de schuimige koffie over het ijs
  • Bestrooi met de cacao
  • Serveer met de amaretto-koekjes
Probeer ook eens..
Bekijk recept

Minipannenkoekjes

Vanille

Bekijk recept

Krokante filobakjes

Aardbeien

Bekijk recept

Ijscapuccino

Cappuccino

Bekijk recept

Peren met kersenijs

Kersen

Bekijk recept

Luikse wafels met ijs

Advocaat

Bekijk recept

Appeltaartjes met ijs

Rum - Rozijnen

Bekijk recept

Roergebakken ananas

Chocolade

Bekijk recept

fruitspiesjes

Vanille

Bekijk recept

Chocoladetaartjes

Chocolade

Bekijk recept

Kruidige karamel

Karamel

Bekijk recept

Aardbeientorentje

Aardbeien

Bekijk recept

Cake-advocaat ijstaartjes

Advocaat

Bekijk recept

Rood fruitdessert

Naturel

Bekijk recept

Kersendessert

Kersen

Ontdek onze smaken

Laat je verwennen door ons ambachtelijke roomijs in negen heerlijke smaken.

Bekijk smaken

Kom Dickninghe proeven

Wil jij ook proeven wat Dickninghe ijs zo speciaal maakt? Kom dan langs bij een van onze proeverijen.

Bekijk agenda

Vind een verkooppunt

Benieuwd waar je Dickninghe ijs kan kopen? Kijk dan hier voor de verkooppunten.

ZOEK WINKEL