Chocolade

Door ons romige ijs rustig te mengen met de meest pure chocoladesaus ontstaat de perfecte chocolade smaak. Onze ijsmakers vinden hem verrukkelijk en gebruiken voor deze klassieker de beste chocoladesaus en als finishing touch de knapperige stukjes chocolade. Simpelweg verrukkelijk!

VOEDINGSWAARDEN

Gemiddelde voedingswaarden per 100 gram:

Energie 955 KJ/230 kcal
Eiwit 3,9 g
Koolhydraten 30,5 g
- waarvan suikers 27,1 g
Vet 9,7 g
- waarvan verzadigde vetzuren 5,7 g
Zout 0,72 g
Bekijk recept

Roergebakken ananas

Chocolade

Bekijk recept

Chocoladetaartjes

Chocolade

Ingrediënten

Volle melk, chocoladesaus (20%): (glucose-fructosestroop, suiker, water, magere cacaopoeder (8,3%), slagroom (19,8%), verdikkingsmiddelen (gemodificeerd maïszetmeel, carrageen), emulgator: mono- en diglyceriden, zout, aroma), suiker, magere melkpoeder, gedroogde glucosestroop, magere cacaopoeder (2,4%), chocoladekrullen (1,5%): (suiker, cacaomassa, cacaoboter, geconcentreerde boter, soja-lecithine, natuurlijke vanille), emulgator: mono-en diglyceriden, stabilisatoren: (johannesbroodpitmeel, guarpitmeel, carrageen), natuurlijke aroma’s.

  • Bewaar Dickninghe Roomijs in de vriezer. Bij *** (-18°C) is het ijs tenminste houdbaar tot einde (zie zijkant verpakking). Bij ** (-12°C) tot 2 weken na aankoop.
  • Dit ijs wordt gemaakt in een fabriek waar ook noten worden verwerkt.